Welkom op onze vernieuwde webshop

Gemaakt door Loulechien 15-06-2015 Decoratie,In de kijker,Onze nieuwe producten,Uniek voor school,

Eindelijk!!! De vernieuwde webshop van Loulechien staat online!

 

Na meer dan 6 jaar online was het tijd om onze webshop Loulechien in een modern jasje te steken. Wij hopen dat jullie verheugd zijn met het resultaat en snel je weg zal vinden doorheen onze site.. We hebben heel wat veranderingen doorgevoerd.

 

Toch wilden we onze identiteit en herkenbaarheid maximaal bewaren. De webshop is volledig gerestyled en beter toegankelijk op tablet of smartphone. Het betaalproces is aanzienlijk vereenvoudigd: Je moet geen verschillende pagina's meer doorlopen, maar je krijgt slechts 1 overzichtelijke betaalpagina.

 

In je mandje kan je op elk moment je verzendkosten inschatten. Ons uitgebreid aanbod aan moderne en leuke producten blijft onveranderd, maar met behulp van een makkelijke product filter kan je nog sneller de producten filteren die je echt interesseren. Gebruik onze tags om snel gelijkaardige informatie of producten te vinden met het gekozen paswoord.

 

Klik op het knipoogje in het bovenmenu en je zal onmiddellijk de eerder bezochte artikelen te zien krijgen. Wil je onze meest populaire produkten zien, klik dan op de duim. Of wil je de speciale aanbiedingen zien, klik dan op het sterretje. Alles is snel toegankelijk.

Laat ons gerust weten wat jullie van de nieuwe website vinden. Hebben jullie nog suggesties of vinden jullie bugs op onze site? Laat ons jouw commentaren zeker weten. Bezoek zeker onze facebookpagina of volg ons op twitter. De laatste nieuwigheden zullen ook daar gepost worden.

 

Veel shopplezier bij Loulechien.com !

Tags: loulechien