Info geboortelijstjes

Info geboortelijstjes

 

Werkmethode voor het aanmaken van een geboortelijstje:
  1. Je moet geregistreerd en ingelogd zijn op onze site om een geboortelijstje te kunnen aanmaken. Je kan HIER inloggen of registreren.
  2. Eens ingelogd in je account, dan kan je een kadolijstje aanmaken door te klikken op de link 'Maak kadolijstje'. Vul de gevraagde gegevens in. Selekteer of je je kadolijstje publiek toegankelijk wil maken of beveiligen met een paswoord.
  3. Selekteer of je de status van het geboortelijstje actief of offline wil plaatsen.
  4. Nadien heb je de mogelijkheid om produkten toe te voegen in je winkelmandje die je graag in je geboortelijstje wil plaatsen. Klik op de link 'Voeg toe aan kadolijstje' dat op elke product pagina verschijnt.
  5. Je zal NIETS moeten betalen wanneer je uiteindelijk je geboortelijstje aanmaakt en bevestigd.
  6. Na aanmaak krijg je een mailtje toegestuurd met een overzicht van alle produkten in je geboortelijstje en de gekozen paswoorden.
  7. Let Op! De totale waarde van de produkten in je geboortelijstje is initieel beperkt tot 1000 euro. Contacteer ons via info@loulechien.com om eventueel een ander maximum bedrag af te spreken.
  8. Ook na aanmaak van je geboortelijstje kan je produkten of gegevens van je kadolijstje wijzigen in je account via de link 'Mijn kadolijstjes'.

 

Heb je nog bijkomende vragen?
Nog bijkomende vragen? Aarzel niet om ons te CONTACTEREN. We helpen je graag vrijblijvend verder.